Tri-C Mandel Humanities Center

Infinity served as General Contractor for the renovation of the existing 9,000 sf first floor and 14,000 sf second floor renovation to create unique collaboration and study spaces.  Major spaces include the entry lobby, collaboration spaces, the Simon and Rose Mandel Theater, 3 tempered-glass enclosed classrooms, and restrooms.  Its major features include a curved red soffit that rings the spaces and creates a branding element.  The space employs channel LED lighting throughout which serve a dual function of utility troughs.  Ceiling clouds are employed throughout.  The entire space provides a broad range of integrated technology including Nureva Span classroom collaboration "smart board" type wall systems.

Infinity successfully managed the delivery of long-lead  finish materials to meet the condensed and aggressive schedule.  Maintained a high standard of quality control on the complex and intricate interior finish construction.  Achieved 19.5% diverse subcontracting participation.